Dags för lite extra fint hemma

Det finns så mycket kul som man kan göra med sitt hem och det finns så många olika saker som man kan göra för att fräscha upp det hela.
Ja det är ku lätt göra iordning hemma men också att göra det på fasaden. Det finns många fina fasader och jag är rätt svag för putsad fasad. Det är något som jag tycker är så fint och något som jag verkligen vill ha. Man hittar många fina byggnader som har fasadputs i stockholm. Och det ger så härlig inspiration och något som man blir peppad att göra hemma.

Bra at ta hjälp av ett proffs

Ja det är verkligen bra att ta hjälp av ett proffs när det ska fixas med fasaden, för det gör så stor skillnad på om det är en amatör som gör det eller om det är någon som verkligen kan sitt jobb.
Ja det finns många som är duktiga på att göra det snyggt och fint. Min bror jobbar med putsning och det är ju bra, då kan man få lite extra hjälp om man skulle behöva det och det vore ju något. Ja det finns så mycket som man kan göra på utsidan, att ha en fin trädgård gör också så mycket och något som man verkligen kan göra fin och som gör stor skillnad.
Och att bara ha ordning och reda i sin trädgård gör att det ser så mycket snyggare ut och det är ju något som hjälper inomhus med. Det blir så fint om man har det rent och snyggt hemma. Ja det är något som göra stor skillnad och som inte kostar en krona. Så det är något som man kan börja med om man vill känna att det ska vara lite snyggare och lite fräschare. Att få att på plats och ha det fint gör skillnad.