Saker som man vill ska fungera

Ja det finns vissa saker som man bara vill att dom ska fungera på ett bra sätt, det kan vara saker på jobbet eller i hemmet som man känner att man vill ha och som sak fungera på bästa sätt.
Ja på jobbet till exempel är det väldigt skönt att det alltid finns post it lappar , det tycker jag i alla fall. Jag använder dom väldigt flitigt och det är något som är jobbigt om det inte finns.
Sen så är det väldigt skönt när det finns extra bläckpatroner så att man slipper springa runt och leta efter en fungerande skrivare.

Bra att ha extra av

Ja det är bra att ha extra av det på jobbet. Sen i hemmet så är det väldigt skönt att ha många toarullar så att man inte är utan. Och ha lite extra värktabletter och så är bra när man väl har huvudvärk eller liknande. För det är så segt om man upptäcker att man inte har någon tablett kvar och så måste man ge sig ut och köpa något.
Så det är saker som är bra att ha hemma. Sen när det kommer till mat så är det skönt att alltid ha ägg hemma, för det är något som alltid är användbart och som man kan göra en middag av.
Och ha vitlök och citron och olivolja är också något som jag gärna ser till att ha hemma. Alla har vi våra saker som vi tycker om att ha hemma och som vi gärna inte vill vara utan.
Ja vad det nu är som man själv behöver så är det bra att göra en lite lista påa saker som man vill ha hemma och så köper man på sig det. Det brukar kännas bra att ha det hemma så slipper man vara utan då man verkligen behöver ha dom sakerna.